Ophalen spullen

Heeft u iets moois wat u aan de rommelmarkt wil geven? Of heeft u nog andere goede verkoopbare spullen? U kunt zich hier opgeven voor het ophalen van deze spullen!

Dan kunt u dat via dit formulier aan ons doorgeven. Wij komen de spullen op de ophaaldag zaterdag 18 mei 2019 bij u ophalen. We proberen om uiterlijk 15.00 uur de spullen hebben opgehaald.

We vragen u dringend het formulier duidelijk in te vullen met een zo ruim mogelijke omschrijving van de spullen te maken. Bijvoorbeeld hoeveel stoelen, kasten, dozen, speeltjes, kleding etc..

De gemeente heeft sinds een paar jaar de regels voor het  afvoeren van de rest materialen en niet verkochte spullen op de rommelmarkt aangepast. Voorheen waren de kosten hiervan voor  rekening van de burgerlijke gemeente. Vanaf een paar jaar geleden moeten we het afvoeren en storten van de materialen zelf bekostigen. Dat gaat dus af van de opbrengst van de rommelmarkt voor de goede doelen.

Daarom vragen we u om bij het uitzoeken van de spullen goed te kijken of de spullen niet versleten, in-compleet of defect zijn. Daarnaast zullen bij het ophalen van de spullen kritisch kijken naar de aangeboden spullen. Zo kunnen wij helaas geen grote wandmeubels, kasten, TV’s en zonnebanken ophalen.

We halen alleen spullen in Nieuwerkerk aan den IJssel spullen op.

Opgeven voor ophalen van spullen is niet meer mogelijk!